Protagonisme de Ferran Jutglà i Arnau Tenas amb la selecció catalana de futbol

Jutglà va transformar el primer gol de Catalunya, i Tenas va fer intervencions de mèrit en l’empat contra Panamà (2-2)

Paper destacat dels osonencs en el partit de la selecció catalana absoluta de futbol. El porter Arnau Tenas i el davanter Ferran Jutglà van ser titulars en el duel que Catalunya va empatar a dos gols contra Panamà (2-2) aquest dimecres al vespre.

Els gairebé 6.000 espectadors que van ser a les graderies de l’estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell van gaudir d’un bon espectacle. De fet, Jutglà va obrir el marcador gràcies a una bona vaselina que significava l’1 a 0 en el minut 9 de partit.

Una nova diana de bella factura de Jutglà, que arriba poc després de saber-se que un dels seus gols amb el Bruges ha estat escollit com el millor de la temporada a la lliga belga.

Fins al descans, Arnau Tenas va fer bones intervencions, però no va poder evitar que l’equip panameny capgirés el resultat. A la mitja part, el seleccionador català Gerard López –que comptava amb el també osonenc Ramon Ferrer en el cos tècnic–, va canviar pràcticament tot l’equip, inclosos Jutglà i Tenas.

Arnau Tenas en el moment de sortir al terreny de joc
Arnau Tenas en el moment de sortir al terreny de joc / FCF

En la segona part, un gol de Carles Aleñà va deixar el 2-2 definitiu. En la plantilla de Catalunya hi destacaven noms com els d’Oriol Romeu (Barça) Èric Garcia (Girona), o Hèctor Bellerín (Betis).

Creu que Joe Biden hauria de renunciar a presentar-se com a candidat dels demòcrates als EUA?

En aquesta enquesta han votat 127 persones.