Primer punt, amb regust de victòria, per al Vic Riuprimer

Viena Massallé marca l’empat del Vic Riuprimer davant el Riudoms en el temps de descompte

03/10/2023
Riudoms

El Vic Riuprimer va empatar al camp del Riudoms amb un gol de Viena Massallé al minut 94 i va sumar el primer punt de la temporada. El gol de la central osonenca no només va servir per trencar la dinàmica negativa de tres derrotes consecutives sinó que també va fer justícia al que es va veure damunt del terreny de joc durant els 90 minuts.

L’equip osonenc va tenir una posada en escena molt bona a Riudoms. Conscient que necessitava puntuar, l’equip va ser molt superior al conjunt local. Sobretot a la primera mitja hora de joc, amb bones arribades. Al minut 5 de partit Massallé, en una doble jugada, va posar a prova la portera del Riudoms. Va ser el primer i el més clar avís del Vic Riuprimer. Poc més tard ho va provar amb xuts exteriors, si bé no van portar massa perill. A poc a poc, el Riudoms es va acostar a la porteria de Macià i a la primera jugada clara que van tenir van marcar. L’1 a 0 va deixar tocat el conjunt visitant, que al segon temps va sortir nerviós. Tot i aquests primers minuts d’incertesa, a la segona part el domini va ser per al Vic Riuprimer, que, amb una actitud molt bona, va tenir diverses aproximacions a l’àrea local, cap d’ella però clara.

Els minuts passaven i no semblava que el Vic Riuprimer aconseguiria l’empat. El conjunt osonenc va reclamar un penal sobre Núria Sala però la col·legiada no el va xiular. En el darrer minut del descompte, un córner va servir perquè es fes justícia al marcador. El Vic Riuprimer REFO va fer pujar fins i tot la portera, i va ser Viena Massallé qui va rematar la pilota fent pujar l’1 a 1 al marcador. L’entrenador del Vic Riuprimer REFO, Christian Donaire, assenyalava després del partit que “marxem amb sensacions de victòria, l’equip necessitava treure’s l’espina després de tres derrotes i era molt important sumar. Un punt de dotze possibles és un balanç pobre, però estem contents per trencar la ratxa negativa”. Donaire també va destacar l’actitud de l’equip per revertir la situació després del gol encaixat.

D’altra banda, aquesta setmana s’ha confirmat la lesió de creuats de Laia López, que es perdrà pràcticament tota la temporada.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 251 persones.