Quatre medalles pel CN Centelles als Campionats de Catalunya Màsters de natació

Nedadors del CN Vic-ETB, el CN Torelló i la vigatana Maria Gràcia Masgrau també van obtenir medalles

10/06/2024
Tarragona

La piscina Sylvia Fontana de Tarragona va acollir aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya Màsters de natació, a on diversos nedadors i nedadores osonencs hi van obtenir bons resultats.

El Club Natació Centelles va aconseguir quatre medalles a través d’Olga Guinovart i Roser Roca. En el cas de Guinovart, va obtenir la medalla d’or en els 50 metres braça i en els 100 metres braça, i també va quedar en tercera posició en els 50 metres papallona. En el seu cas va competir en la categoria de +20.

Pel que fa Roser Roca, en la categoria de +55, va ser tercera en els 100 metres braça. Ressaltar que Ramon Girbau, també del CN Centelles, va ser cinquè en els 100 metres braça en la categoria de +50.

En els Campionats de Catalunya Màsters també hi va haver representació del CN Vic-ETB i del CN Torelló. En el cas del club vigatà, Javier Gutiérrez va vèncer en els 200 metres braça i els 400 estils, i va obtenir la plata en els 200 estils, tot plegat en la categoria de +30.

En la de +25, un altre nedador vigatà va obtenir dos ors més: Martín Lozano va guanyar en els 200 metres lliures i 200 estils. Anna Mas, del CN Torelló, va ser segona en els 50 metres braça i tercera en els 100 metres lliures.

Masgrau va aconseguir quatre medalles a Tarragona

Per últim, la nedadora vigatana del GEiEG Maria Gràcia Masgrau va guanyar la medalla d’or en la categoria de +60 en la modalitat de 100 metres lliures, la plata en els 200 metres lliures i els 200 estils, i també el subcampionat en la prova de relleus 4×100 metres estils mixtes.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?