Quatre osonencs, campions del món d’hoquei patins Sub-19

Roc Pujadas, Oriol Ramírez, Dídac Alonso i Marc Godayol guanyen els World Roller Games

Quatre osonencs es van proclamar divendres al vespre campions del món d’hoquei patins amb la selecció espanyola Sub-19 en els World Roller Games. Es tracta dels tres jugadors del CP Manlleu Oriol Ramírez, Roc Pujadas i Dídac Alonso i el preparador físic del CP Vic Marc Godayol, que forma part del cos tècnic. Van superar Argentina per 3 a 2 en una igualada final disputada al CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú. Amb aquesta victòria, el combinat estatal recupera un títol que no conqueria des del Mundial de 2011 a Barcelos.

La selecció estatal va haver de remuntar un 0 a 2 advers al marcador i va tenir Roc Pujadas com a protagonista. Argentina va marcar els dos gols a la primera part i el 0 a 2 es va mantenir fins al minut 6 de la segona, quan Pujadas aconseguia superar per primera vegada Matías Bridge. Només un minut després Aleix Marimon va empatar de penal i novament Roc Pujadas, a 10 minuts per al final, marcava el 3 a 2 definitiu, que acabaria donant la victòria a la selecció dirigida per Sergi Macià.
El combinat estatal només ha perdut un enfrontament en els World Roller Games. Precisament va ser contra Argentina, en el primer partit disputat el passat cap de setmana. El tercer lloc va ser per a la selecció de Portugal després de superar la d’Itàlia per 4-1.

Debut amb victòria de les seleccions absolutes
Les seleccions Sènior masculina i femenina d’hoquei patins van debutar dissabte als World Roller Games i ho van fer amb victòria. En categoria femenina, amb els osonencs Ricard Ares i Eduard Farrés a la banqueta i amb les jugadores del CP Manlleu Anna Casarramona i Maria Díez i la del CP Voltregà Teresa Bernades, va golejar per 9 a 0 Suïssa. Diumenge al vespre s’enfrontaven a Xile i aquest dilluns, a les 6 de la tarda, jugaran contra França en el darrer partit del grup A. En categoria masculina, la selecció estatal, que compta amb els osonencs Xavi Malián i Ferran Font, va guanyar França (3-1) en el primer partit de la fase de grups. Dilluns a les 8 del vespre s’enfrontaran a Itàlia i dimecres, a la mateixa hora, contra Angola.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 246 persones.