Esports

Quatre podis de la Unió Excursionista Vic al Trofeo Iberoamericano

Bernat Selva, Jana Rifà, Jordi Sales i Guinedell Faja van guanyar en les seves categories

06/02/2024
Vic

Una destacada representació de la Unió Excursionista Vic va competir el passat cap de setmana al Trofeo Iberoamericano d’orientació. En la cita disputada a Punta Umbría, a Huelva, els orientadors vigatans van aconseguir quatre podis a les classificacions finals.

Bernat Selva (M18E), Jana Rifà (F18E) i Jordi Sales (M55) van obtenir la primera posició, mentre Guinedell Faja (F18E) va aconseguir la tercera. Aquesta era la primera prova puntuable per la Lliga Espanyola d’Orientació O-Peu 2024. La competició continuarà d’aquí a 15 dies a Àvila.

El recorregut va estar marcat per un relleu suau i petites dunes vora la platja de la Bota, a on dissabte va començar la competició amb la cursa de llarga distància. La prova va transcórrer per una àrea de pi amb abundant trama de camins i algunes zones amb vegetació alta i formacions de gran cactus.

La cursa va ser ràpida i va finalitzar amb les victòries de Jordi Sales (M55) i Rosa M. Sanjaume (F55). Jana Rifà (F18E) va ser segona i Bernat Selva (M18E) tercer.

A al tarda va ser el torn de la categoria Esprint pels terrenys del jardí botànic de Palos de Frontera. Bernat Selva (M18) va ser segon. Diumenge, en la cursa de Mitja Distància, cal destacar la segona posició d’Arlet Sales (F18E) i Jordi Sales (M55), així com la tercera de Rosa M. Sanjaume (F55).

Creu que Joe Biden hauria de renunciar a presentar-se com a candidat dels demòcrates als EUA?

En aquesta enquesta han votat 127 persones.