Setena victòria consecutiva del CP Vic

El CP Vic ha guanyat aquest dissabte el Vilafranca amb un solitari gol del capità Romà Bancells i ja acumula set victòries consecutives.

Un punt en els primers tres partits i 21 i en els set següents és el balanç del CP Vic en aquesta OK Lliga. En quatre dies n’ha sumat sis punts amb només dos gols, ja que tant dimarts com dissabte ha guanyat per 1 a 0, de manera que Gerard Camps, autèntic heroi del partit contra el Vilafranca, continua sense encaixar gols i consolidant-se com a segon millor porter de la competició.

El gol contra els penedesencs el va marcar Romà Bancells als quatre minuts i mig de joc. Va ser un gol molt protestat perquè el rebot involuntari de la bola en un patí la va elevar i el capità va rematar a mitja alçada a boca de gol. Ja no n’hi va haver més, ni quan al final del partit els vigatans van tenir una falta directa i superioritat numèrica. El Vic va estavellar tres boles al pal al primer temps i al segon el Vilafranca va crear molt més perill sense poder concretar o bé topant contra un efectiu Camps, exporter dels vilafranquins.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 326 persones.