Tercer podi per a Ramon Pujols en la Copa Catalana de BTT

La prova també va comptar amb una destacada participació de ciclistes del Proride Jufré Team

26/03/2024
Corró d'Amunt

Tercera prova del calendari i tercer podi per al taradellenc Ramon Pujols (Xtrembike), en la Copa Catalana Internacional de BTT en categoria Master 50. Després del segon lloc a Gavà i el tercer aconseguit a Banyoles, en la prova del passat cap de setmana a Corró d’Amunt Pujols va repetir segona posició al podi.

En la cursa disputada al Vallès Oriental, el ciclista osonenc es va quedar a només 7 segons de la victòria, que va ser per Beni Montero. Amb aquest resultat, Pujols es consolida en la segona posició de la classificació general M50.

A Corró d’Amunt també cal destacar la participació de diversos ciclistes del Proride Jufré Team. Damià Matamala, en cadet, va aconseguir la tercera posició, mentre també s’ha de fer menció al bronze de Joan Vila en Master 30, i al quart lloc de Jana Musquera en cadet femení.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 279 persones.