Tercer triomf consecutiu del Vic

El conjunt de Ramon Pardo domina, però acaba patint més del compte en l’últim tram

Victòria ajustada del Vic contra el Sant Feliu, en un duel que va dominar des de l’inici, però que no va tenir l’encert suficient per marxar en el marcador.

L’equip vigatà suma quatre jornades consecutives sense perdre i comença l’any, de la mateixa manera que el va acabar, amb victòria a l’Olímpic. El Vic va sortir més enèrgic, i en els primers minuts la més clara va arribar amb un xut al pal de Ramírez.

En el minut 12, els visitants es van avançar amb un gol de ganxo de Yepes. El gol no va afectar perquè els vigatans van empatar a la següent jugada, quan Parcerisas va aprofitar un rebot, després que Litus hagués provat amb un xut llunyà. Els vigatans es van poder posar per davant, abans del descans, però van fallar la directa. La segona meitat va començar amb ocasions clares per als dos equips, però sense encert.

Tot i un inici fulgurant dels dos equips, el Vic va tornar a portar el ritme del partit. Tant és així que Rovira va aprofitar una passada per rematar al segon pal i situar el 2 a 1 a l’electrònic.

Dos minuts després, els vigatans van provocar la segona blava del partit, i Litus no va perdonar amb un potent xut a l’escaire. Amb el 3 a 1, els vigatans van disposar de diverses accions per ampliar el marcador, però ja no van veure més porteria.

En aquest moment, Iker va aparèixer amb bones intervencions, i fins i tot va aturar la directa de la desena falta a dos minuts i mig per acabar. Quan semblava que el Vic ja no se li podia escapar la victòria, el Sant Feliu va retallar distàncies amb un xut des del mig de la pista per situar el 3 a 2.

En l’últim minut, el partit va viure un autèntic caos, però els vigatans van saber defensar la superioritat visitant per endur-se els primers tres punts del 2024.

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 629 persones.