Tercera posició per a Marta Molist a la Buff Epic Trail

Va completar el recorregut amb un temps de 5h 3min 37seg i només va ser superada per la campiona del món Marcela Vasinova (4h 50min 24seg) i la basca Oihana Kortazar (4h 47min 48seg)

14/07/2021
Gurb

L’atleta de Gurb Marta Molist (CE Penedes) va aconseguir la tercera posició a la prova de marató de muntanya (42km) del Mundial de skyrunning que es va disputar aquest diumenge a Barruera (Alta Ribagorça), a la Vall de Boí. Emmarcat dins del Buff Mountain Festival, Molist va completar el recorregut amb un temps de 5h 3min 37seg i només va ser superada per la campiona del món Marcela Vasinova (4h 50min 24seg) i la basca Oihana Kortazar (4h 47min 48seg). La cursa tenia un desnivell positiu de 2.187m i un total de 5.634m de desnivell acumulats, en un itinerari circular per la zona perifèrica del parc d’Aigüestortes. Aquesta cita estava programada pel juliol del 2020 però per la Covid-19 es va ajornar fins aquest 2021. Amb aquesta tercera posició, l’atleta gurbetana demostra el seu bon nivell en curses de muntanya. Aquest any ja va aconseguir la medalla d’or al campionat estatal d’ultraresistència a Tenerife.

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 260 persones.