El Vic Riuprimer REFO guanya tres punts amb orgull a Igualada (0-2)

El Vic Riuprimer REFO es treu l’espina del primer partit de la temporada davant un rival directe

22/01/2024
Igualada

Amb l’espina clavada del primer partit de la temporada en què l’Igualada va superar el Vic Riuprimer REFO, les osonenques van jugar aquest diumenge contra l’equip de la capital de l’Anoia, a qui van guanyar per 0 a 2, el van superar a la classificació i a més van aconseguir-ne el goal average. Era el primer partit de la segona volta i una jornada més el Vic Riuprimer va mantenir la seva porteria sense encaixar cap gol. Christian Donaire tenia moltes baixes per sanció i per lesió i de fet no va fer cap canvi.

Les 11 jugadores que van disputar el partit, conscients de la importància de l’enfrontament, van fer un partit molt seriós, circulant la pilota i sent superiors en gran part del partit. A la primera part l’Igualada va buscar problemes en la sortida de la pilota, però les osonenques van saber resoldre la pressió local, generar perill a camp contrari i trobar- se còmode damunt del terreny de joc. Dels primers 45 minuts cal destacar diverses ocasions de gol, com dues rematades al segon pal, una pilota filtrada en diagonal que Sala no va poder rematar per molt poc o un xut de Meri Gil des de la frontal.

A la segona part el Vic Riuprimer va buscar més fluïdesa al mig del camp i la va aconseguir gràcies que hi havia més espais, ja que l’Igualada va fer diversos canvis i va avançar les línies buscant un joc directe i ràpid. Les osonenques van estar molt segures en defensa i van buscar les errades de les rivals per sortir al contraatac. En una d’aquestes recuperacions i en una ràpida circulació entre Gil, Cardona i Sala, Judit Pallès va rematar al fons de la porteria inaugurant el marcador al minut 59. Amb el gol en contra, l’Igualada va buscar encara més un joc directe, però el Vic Riuprimer va aconseguir anticipar-se en gairebé totes les jugades provocant després contraatacs de les osonenques, tot i que no aconseguien sentenciar el partit. El gol de la tranquil·litat va arribar al minut 83 quan una jugada de Maïllo per banda dreta va acabar amb el xut de Sala després de plantar-se davant la portera local. Amb aquesta victòria, el Vic Riuprimer és quart amb 27 punts.

En aquesta enquesta han votat 395 persones.