Un Manlleu amb poc encert cau davant un efectiu Tordera (2-4)

A banda d’ocasions de jugada, el Manlleu va disposar de dues faltes directes més, però tampoc hi va haver encert

El Martinelia CP Manlleu hi va posar les ocasions però el Tordera, els gols. Aquest podria ser el resum del partit que es va disputar dissabte a la tarda a la pista manlleuenca amb victòria visitant per 2 a 4.

Els locals van fer un gran partit i quan al minut 8 el Manlleu guanyava per 2 a 0, amb gols de Biel Humà i Picart, res feia semblar que el partit es podria escapar. I és que el Manlleu no només dominava el partit sinó que a més disposava de moltes accions. La més clara, una doble ocasió de Codinach en el llançament d’un penal i una falta directa.

Els visitants també van disposar de dues faltes directes i en una d’elles va arribar el primer gol. El de l’empat, que no feia mèrits al que s’havia vist damunt la pista, va arribar a un minut per al descans. Un gerro d’aigua freda per a un Manlleu que a la segona part va continuar disposant de les millors ocasions però un cop més qui va marcar va ser el Tordera.

Els locals, tot i el gol en contra, van continuar bolcats a la porteria del Tordera però no definien bé en els metres finals. A banda d’ocasions de jugada, el Manlleu va disposar de dues faltes directes més, però tampoc hi va haver encert. Ja amb cinc jugadors a pista, en el darrer minut el Tordera va fer el 2 a 4 definitiu.