Esports

Taradell i Shum es reparteixen gols i punts en un gran duel (1-1)

Els pals van ser protagonistes en l’enfrontament entre dos equips cridats a ser a dalt de la taula

Gran duel a la part alta de la classificació de l’OK Plata Sud entre dos equips candidats a estar a dalt. El CP Taradell i el Shum Frit Ravich Maçanet van empatar a 1 en un partit molt igualat però amb més ocasions per als locals. De fet, al final de la primera part s’hi va arribar sense gols, tot i que va ser el conjunt local qui va disposar de les millors ocasions. Per contra, Xevi Puigbí va haver d’intervenir poc.

L’ocasió més clara per als blanc-i-blaus va arribar al quart d’hora de joc quan Víctor Crespo va disposar d’una falta directa després d’una blava a Pujol. El jugador taradellenc va fer el llançament de falta directa i la bola es va estavellar al travesser. Els pals acabarien sent l’enemic principal del Taradell, sobretot a la primera part, i els principals culpables que els de Jefa Rovira no anessin al descans amb avantatge.

I és que després de la falta directa i aprofitant la superioritat numèrica a la pista, els taradellencs van fer dos pals més.

Els col·legiats també van anul·lar un gol –prèviament havien anul·lat la jugada– i el porter visitant, amb grans aturades, també va evitar el gol del Taradell en tres clares accions locals. Després d’aquesta gran primera part, a la segona el ritme intens va continuar i amb un contraatac, just començar el segon temps, els visitants es van avançar al marcador.

El Taradell, com a la primera part, va portar el pes i la iniciativa del partit. Les ocasions hi van ser, però els de Jefa Rovira topaven amb la defensa visitant. En un partit amb molt poques faltes, l’empat va arribar a dos minuts per al final en un llançament exterior dels taradellencs que va tocar el ferro de la tanca de darrere la porteria, fent rebotar la bola cap al punt de penal on Benito va aprofitar per marcar l’1 a 1.

Quedaven dos minuts, el temps suficient perquè el Taradell encara disposés de dos atacs més per intentar desfer l’empat. No va ser possible, però els taradellencs van sumar un punt que els permet continuar invictes en aquest inici de campionat.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 342 persones.