Un Voltregà treballa fins a l’últim minut i empata amb el Bembibre (4-4)

Bembibre i Voltregà Movento Stern es reparteixen els punts en un partit boig i intens

24/10/2023
Bembibre

El Voltregà Movento Stern va sumar un punt en la seva visita a la pista del Bembibre. Els dos equips van empatar a 4 en un emocionant i intens partit en el qual qualsevol dels dos conjunts hauria pogut sumar els tres punts.

Des del primer minut el partit ja va ser intens, amb anades i tornades a les dues porteries i amb ocasions per desfer l’empat a 0. El primer gol el va fer Esther Vistós al minut 9, però l’alegria va durar molt poc pel conjunt osonenc, que va veure com el Bembibre empatava a la jugada següent, amb un potent llançament que va entrar per tota l’esquadra.

El partit va continuar boig amb accions a les dues porteries, però sobretot amb més jugades clares per les locals que van topar amb Otegi. Les locals també van fallar clars contraatacs enviant la bola massa alta o desviada fins que, a 17 segons pel final del primer temps, van aconseguir fer el 2 a 1 en un ràpid contraatac.

A la represa va arribar la reacció del Voltregà. Tot i això, les dues primeres jugades d’atac van ser pel Bembibre amb grans aturades d’Otegi. Alèxia Bosch va firmar l’empat finalitzant una jugada col·lectiva i Paula Vilamala posava per davant el Voltregà amb el llançament d’un penal que va enviar la bola per sota de la portera local. Era el minut 37, i en el 40 un nou penal llançat per Paula Vilamala va servir per posar una diferència de dos gols a favor de les blanc-i-blaves.

El Voltregà tenia el partit encarrilat però el Bembibre no havia dit la darrera paraula. Un minut més tard, i des del punt de penal, arribava el 3 a 4 i deixava el partit obert en un tram de final no apte per a cardíacs.

A cinc minuts pel final, el Voltregà va fallar un clar contraatac i poc després un fort i col·locat llançament de Vicente tornava a posar l’empat en el marcador. El 4 a 4 no es va moure més, però no perquè no hi hagués ocasions. N’hi va haver, i les més clares van ser pel Bembibre, que fins al darrer segon, en dues pèrdues consecutives del Voltregà, van tenir l’oportunitat de marcar. L’empat no es va moure i el Voltregà Movento Stern va tornar de Lleó amb un punt que li serveix per situar-se onzè a la taula amb 5 punts.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 349 persones.