Un tercer quart decisiu porta el CB Vic a la victòria (75-62)

El bon rendiment dels vigatans en el tercer període del partit els permet superar El Olivar i aconseguir la segona victòria en els tres primer partits de lliga

El CB Vic UVic-UCC va aconseguir aquest dissabte la segona victòria de la temporada després de superar El Olivar –filial del Casademont Saragossa de l’ACB– en la tercera jornada de lliga.

El matx va començar amb un ritme frenètic imposat pels vigatans, basat a sortir ràpid al contraatac i a buscar el llançament des de la línia de tres, que els va permetre aconseguir un parcial de 10 a 2.

A partir d’aquest moment, i amb l’entrada de nous jugadors per part dels dos conjunts, el Vic va començar a perdre el domini del joc i va veure com El Olivar anava remuntant.

El quart va acabar amb els locals per sobre al marcador, però amb els de Saragossa trepitjant-los els talons (21-18).

El segon quart es va iniciar amb un gran desencert per part dels dos equips, i a poc a poc els joves aragonesos anaven entrant en el partit, realitzant bones defenses i accions treballades en atac. A més, començava a sorgir la figura del que acabaria sent el jugador més destacat del partit, el pivot visitant Daniel Muñoz.

El Vic no podia aturar-lo a la zona i, per tant, tenia problemes per capturar els rebots defensius. D’aquesta manera, El Olivar va aconseguir remuntar el matx, que arribaria a la conclusió de la primera part amb un mínim avantatge per part dels de Saragossa (33-34).

El descans va ser un punt d’inflexió per al CB Vic, ja que a la represa del joc va tornar a sortir com a l’inici del partit, realitzant jugades ràpides per buscar punts fàcils, fent fins i tot passades des del seu propi camp a la zona visitant, que li permetessin distanciar-se al marcador.

Els vigatans jugaven d’una manera vistosa i animada, buscant com a primera opció el tir de tres. D’aquesta manera, van aconseguir finalitzar el quart amb sis punts per sobre (55-49).

L’últim període va començar de la mateixa manera que havia acabat l’anterior, amb el Vic dominant el partit i col·locant-se amb un avantatge màxim de 10 punts després d’un fantàstic alley-oop culminat pel local Cristian Vidal, que va obligar l’entrenador aragonès a demanar temps mort. Tot i això, els vigatans van continuar amb la seva línia, també amb bones defenses i sortejant, en algunes ocasions, la tímida pressió del conjunt de Saragossa. Aquests, per la seva part, realitzaven un joc més pausat i elaborat, buscant en moltes ocasions Muñoz. El partit es va continuar desenvolupant de la mateixa manera fins al final, acabant en victòria del CB Vic per 75-62.

Els jugadors més destacats del matx van ser els locals Cristian Vidal i Jofre Canal, amb 15 punts, respectivament. Per part d’El Olivar, Daniel Muñoz va acabar amb 23. El pròxim rival del Vic serà el Montgat, en un partit que es disputarà a la pista del conjunt barcelonès aquest dijous a la nit.