Voltregà i Vic empaten al derbi de l’OK Lliga

Els vigatans es van avançar i van situar un 0 a 2 al marcador que el Voltregà va acabar eixugant al tram final de partit

El derbi entre Voltregà i Vic va acabar amb empat a dos en un partit ajustat i emocionant que hauria pogut decantar-se en qualsevol moment.

El Vic va ser el primer a donar un cop de puny sobre la taula amb un gol de Martí Casas al minut 7 amb un xut ras de lluny que va anar a la base del pal i a gol. Després del gol però el conjunt vigatà es va replegar i la iniciativa la va portar el Voltregà, que va disposar de bones ocasions al tram final de la primera meitat.

A la segona part, el partit va ser més obert, de tu a tu. Els dos equips van oferir grans ocasions i Càndid Ballart sota pals voltreganesos i Gerard Camps sota els pals vigatans van tenir feina. Cristian Rodríguez va ampliar l’avantatge pels vigatans culminant un contraatac de manual amb Romà Bancells. Amb el 0 a 2 el partit semblava molt de cara pels vigatans. Però els derbis no hi entenen de sentències.

El Voltregà va reaccionar i només dos minuts després Alabart es va inventar un xut potent de lluny que situava l’1 a 2 al marcador i retallava distàncies. El Vic volia calma, el Voltregà revolució constant. El partit tenia un ritme boig afegint al·licients pels espectadors, que van omplir a rebentar el pavelló Oliveras de la Riva. Quedava clar que el diumenge a la tarda també pot ser un bon moment per un derbi.

El 2 a 2 final no va arribar fins a dos minuts pel final. Armengol en partits així sempre hi és. Sempre apareix. Diumenge no va ser una excepció i en una bola que ell mateix va recuperar a Cristian Rodríguez es va plantar a la frontal i va aprofitar l’espai que tenia per fer una mitja volta i enviar la bola a la xarxa. El partit encara no havia acabat. El Vic estava amenaçat amb nou faltes acumulades: a només una de cedir una falta directa. Aquesta va arribar a un minut i mig pel final. Alabart la va llançar però no va ser capaç de superar un Gerard Camps molt encertat.

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 323 persones.