Yann Sánchez (CG Osona), campió de Catalunya en Base 3 de gimnàstica artística

Dani Mendieta, en la màxima categoria, va assolir el subcampionat català

04/06/2024
Vic

El pavelló de la Llana de Rubí va acollir el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de gimnàstica artística en totes les categories masculines i en les de Base en l’apartat femení.

Els gimnastes participants van arribar a aquesta competició després dels bons resultats en les tres fases anteriors. En concret, 27 gimnastes del CG Osona es van classificar en la categoria femenina, i 7 en l’apartat masculí.

En les categories de Base i Via Olímpica masculina, el CG Osona-Garrotxa va aconseguir resultats molt destacats: Yann Sánchez va assolir el Campionat de Catalunya en Base 3. També va obtenir la primera posició en els aparells de paral·leles i terra, i va ser subcampió en cavall amb arcs i anelles.

En Base 2, Biel Comerma va obtenir el bronze en la classificació general, subcampió en barra i tercer en anelles. Pep Planella va competir en Base 4, i la segona posició en l’aparell d’anelles, el tercer lloc en terra i barra, i el cinquè lloc en el cavall amb arcs li van donar una meritòria cinquena posició en la general.

Eloi Matas també va ser cinquè en la general, però en Via Olímpica 2. Matas va ser subcampió en anelles, tercer en barra i cavall en arcs i cinquè en paral·leles.

En Via Olímpica 4, Jordi Capdevila va ser tercer en la classificació general, i va quedar en primera posició en l’aparell de terra i subcampió en salt. Kilian López, en Via Olímpica 9, va ser cinquè en paral·leles i setè en cavall en arcs.

En la màxima categoria, la Via Olímpica 10, Dani Mendieta va assolir el subcampionat de Catalunya després de ser primer en l’aparell d’anelles, quart en terra, cavall amb arcs, paral·leles i barra, i en salt, cinquè. Tots set gimnastes competiran en el campionat d’Espanya del 19 al 23 de juny a Pamplona.

En la competició de categories de Base femenina, Mariona Planella va ser primera en l’aparell de terra en el nivell B6G, i cal destacar també la tercera posició d’Abril Rigall en paral·leles en la categoria B2P. En aquest mateix nivell Gina Colom va ser cinquena en salt i terra, i Lara Sáez vuitena en paral·leles.

Helena Llavina va ser desena en terra en B5P, i en B1G Maria Sánchez va assolir el quart lloc en terra i el novè en paral·leles, mentre Noa Ojeda va ser sisena en salt. En B3M, Bruna Freixa va assolir el quart lloc en salt.

Júlia Cugura (B3P), va ser quarta en salt, mentre Arlet Reig va acabar vuitena en paral·leles i terra, i Iona Pujolar va ser setena també en paral·leles.

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 145 persones.