EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Cinc estudiants osonencs guardonats als Premis pels millors treballs de recerca de la Uvic

En total es van repartir fins a 12.000 euros per premiar la feina ben feta dels estudiants

El passat 25 de juny la Uvic va celebrar l’acte de lliuraments dels Premis als millors treballs de recerca de batxillerat amb l’objectiu d’incentivar la vocació científica i el gust per la recerca en els estudiants. Es tracta d’un dels certamens més antics de Catalunya i en aquesta 21ª edició s’hi van presentar 177 treballs provinents de 35 comarques diferents. Les que més en van presentar van ser les comarques d’Osona i el Vallès Oriental, amb 13 treballs cadascuna.

Dels 35 treballs guardonats, cinc eren d’estudiants osonencs. Gerard Serrat de l’Institut Voltreganès va rebre un premi exaequo en la categoria Bon Preu, pel treball “Conanglell: Recuperació històrica i visual d’una mostra de l’ocupació militar a Catalunya”; Marta Madrid, de la Salle de Manlleu, va ser guardonada exaequo també en la categoria Bon Preu per “Smart Cities: les ciutats del futur. Son les ciutats catalanes smart cities? Proposta de rànquing”; Núria Coma de l’Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès i també en la categoria Bon Preu va obtenir un premi exaequo pel treball “Puig Ciutat: la petjada dels romans al Lluçanès”; i finalment, Ricard Casanovas, del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i Marta Ezquerra, del PIVE de Tona, van obtenir el 3r premi exaequo en la categoria Fundació Caixa d’Enginyers pels treballs “Click! Un teclat adaptat per a nens amb discapacitats” i “Salvem els antibiòtics” respectivament.

Els premis es divideixen en cinc categories: Premi Bon Preu, que reconeix els millors treballs de Ciències Socials i Humanitats; Fundació Caixa d’Enginyers, als millors treballs en Ciències; Premi Eumo_DC, als millors treballs en l’àmbit d’Arts; el Premi específic d’Osona Contra el Càncer; i el Premi específic Institut Català de les Dones, pels millors treballs en perspectiva de gènere. Conduït pel professor de la Facultat d’Empresa i Comunicació, Enric Casulleras, i presidit pel vicerector de Recerca i Transferència de Coneixement, Jordi Collet, va comptar amb la participació de representants de les diferents entitats patrocinadores.

 

 

LA PREGUNTA

Com serà la presidència de Donald Trump?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't