EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Com es fa el ‘negrito’?

A l’obrador de Pa Vic en fan dos mil de grans i cinc mil de petits a la setmana

Una làmina de bescuit farcida de mantega pura i almívar banyada de xocolata negra i amb anissos de colors per sobre. Aquesta és la recepta, prou senzilla, del ‘negrito’, el pastisset emblema de la ciutat de Vic. Es fa des de finals dels anys seixanta i és un dels clàssics de Pa Vic. Núria Verdaguer és l’encarregada d’elaborar-los des de fa onze anys. El procés d’elaboració del ‘negrito’ dura més d’un dia. Comença amb la preparació de la mantega i continua amb la fase de…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Laporta ha de destituir Xavi?

En aquesta enquesta han votat 161 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't