EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Partit difícil del Sant Quirze a la Gleva

El Sant Quirze de Besora va aconseguir endur-se una victòria del camp de La Gleva amb un ajustat 1-2 que els ha permès accedir temporalment a la primera posició de la classificació.

24/11/2019

Yaiza Miranda i Gil Capdevila. Les Masies de Voltregà.

El Sant Quirze de Besora va aconseguir endur-se una victòria del camp de La Gleva amb un ajustat 1-2.

Els partits contra els equips de la part baixa de la classificació acostumen a complicar-se de mala manera, i això és el que li va passar al Sant Quirze aquest dissabte al Municipal de les Masies de Voltregà. Els visitants van haver de remuntar un 1 a 0 per acabar emportant-se els tres punts.

El matx va començar, com era d’esperar, amb un domini clar per part dels santquirzencs que controlaven la possessió i no deixaven jugar comodament a l’equip local. Davant la forta pressió, els de Joan Codina van saber interpretar l’estil de joc del rival i, fruit d’aquesta bona lectura, van acabar sent els primers que van obrir el marcador al minut 18 de partit amb un gol de Xavier Senmartí a passada d’Eloi Serrajordia. A partir d’aquí, els glevatans van poder respirar i van aconseguir desfer-se’n de la pressió i del domini del Sant Quirze i, a més a més, on el joc dels locals donava més fruits. El joc va començar a estar repartit per ambdós equips, però els visitants arribaven amb mes perill a la porteria d’Àngel Rierola que tampoc tenia massa ensurts per resoldre les situacions de perill. Quan ja semblava que la primera meitat s’acabaria així, en taules, en el temps de descompte i en un ràpid atac, el 10 del Sant Quirze, Marc Ramírez, pujava l’1-1 al marcador. Aquests darrers minuts afegits van suposar un xut d’energia per als visitants, on l’actuació de Rierola, el porter local, ha estat clau per mantenir l’empat al marcador abans del descans. D’un possible final a la primera part amb un 1-0 s’hagués pogut passar molt be amb un 1-2.

A la segona part la dinàmica del partit va seguir el mateix ritme que el final de la meitat on els visitants generaven moltes més ocasions que els locals. El porter local va haver de fer mèrits per mantenir el resultat. La primera ocasió clara del Sant Quirze va ser un llançament de falta de “Rami” que va aturar el  porter glevatà.  Després d’un seguit d’atacs visitants, els santquirzencs van aconseguir avançar-se al marcador al 63′ amb una altra diana de Marc Ramírez. Amb el resultat en contra La Gleva va insistir en aconseguir el gol de l’empat que hagués pogut arribar en el 83’ quan un extraordinari llançament de falta del 17 local, Eloi Serrajordia, s’estavellava al pal de la porteria visitant.

Finalment, el partit va concloure en un 1 a 2 molt merescut pel Sant Quirze,
un resultat que els ha permès accedir temporalment a la primera posició de la classificació. Pel que fa a l’equip local, que no passa per un bon moment de la temporada, resta a la darrera posició de la classificació amb un únic punt.

En aquesta enquesta han votat 889 persones.