Eva Remolina / AMIC
Els espaguetis a la puttanesca potser no són tan populars aquí com en altres llocs, però és un plat que val la pena tastar perquè és molt fàcil de fer i és boníssim. Ens ajudarà a anar variant a la cuina
Ingredients (4 persones)
-100/120 grams d’espaguetis per persona
-dos grans d’all grans
-tres bitxos
-una llauna d’anxoves
-10 tàperes
-12 olives negres
-una branca d’alfàbrega fresca
-500 grams de tomàquet triturat
-sal
-oli d’oliva verge extra
Elaboració:
1. Posarem a bullir aigua i sal dins d’una olla per coure els espaguetis fins que estiguin al dente.
2. Mentre arriben al punt de cocció, podem anar tallant en trossets les anxoves, les olives i els alls.
3. En una paella amb una mica d’oli, fregirem els alls juntament amb els bitxos fins que estiguin daurats.
4. Afegirem a la paella les anxoves i ho cuinarem durant un minut i mig, per després posar-hi la resta d’ingredients: les tàperes i les olives. Ho remenarem tot i cuinarem durant uns 15 minuts.
5. Barrejarem la salsa resultant amb els espaguetis i servirem.Els espaguetis a la puttanesca potser no són tan populars aquí com en altres llocs, però és un plat que val la pena tastar perquè a més que és molt fàcil de fer i és boníssim ens ajudarà a anar variant a la cuina.
{{ comment.text }}