El Vic es jugarà a Itàlia seguir viu a Europa

Els vigatans van empatar amb el Benfica tot i que guanyaven 4 a 0

05/02/2017
Vic

El Vic ha aconseguit un còmode avantatge a la primera part (4-0) gràcies als gols inicials de Mia Ordeig i Cristina Rodríguez i als penals transformats per Rodríguez i Romà Bancells. Però just abans del descans, el Benfica ha escurçat distàncies. A la segona part, el Vic ha notat el cansament i ha estat desencertat. Els portuguesos mica en mica han anat eixugant la diferència. Els osonencs han desaprofitat una falta directa, fruit de la desensa falta portuguesa, i han jugat els últims segons amb superioritat numèrica, per l’exclusió dos jugadors del Benfica, però no han pogut desequilibrar el marcador. Ara es jugaran l’accés als quarts de final de la Lliga europea en l’últim partit a la pista del Lodi italià, l’altre equip que opta a ser segon de grup i que va aconseguir empatar a l’Olímpic de Vic a la primera volta.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 685 persones.