Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El Dijous Llarder ja ‘cou’

Aquest any la festa d’Osona Cuina s’ha traslladat al Sucre i amb format d’entrepans per emportar

 

Tot a punt perquè arrenqui, a partir de les 9 del matí, la 19a edició del Dijous Llarder que organitza el col·lectiu Osona Cuina, i que enguany també s’ha hagut d’adaptar al seguit de mesures que exigeix el context de pandèmia. D’entrada, ha canviat d’ubicació: de la plaça Major al recinte firal del Sucre, on les grans graelles on acostumen a rostir el porc ja cremen des d’aquest dimecres a la nit. La festa ha adoptat a més el format d’entrepans per emportar.

De les 9 del matí fins a les 3 del migdia se serviran entrepans només per emportar de botifarra, cansalada i botifarra negra; i per dinar, a partir de les 12 del migdia s’hi afegirà el clàssic entrepà de porc rostit Ral d’Avinyó..

Durant tot el matí també se servirà l’entrepà de canelons elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hostaleria d’Osona, amb l’acompanyament dels productes dels productors d’Osona Terra. Si se’n feia la reserva prèviament s’oferia el servei a domicili.

LA PREGUNTA

Aprova l’operatiu dels Mossos davant les protestes?

En aquesta enquesta han votat 3517 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.