El Voltregà Stern Motor torna a guanyar la WS Europe Cup 21 anys després

Supera el Braga per 4 a 5 en una final d’infart

23/04/2023
Lleida

El Voltregà Stern Motor tenia aquest diumenge al migdia una cita amb la història. Per tercera vegada arribava a la final de la WS Europe Cup i tenia l’opció d’aixecar un títol que només havia estat capaç d’assolir fa 21 anys, el 2002, llavors en una eliminatòria a doble partit amb el Porto i amb la tornada a casa. L’escenari aquesta vegada a partit únic era el pavelló 11 de Setembre de Lleida, que va ser blanc-i-blanc pel desplaçament massiu de seguidors de Sant Hipòlit, i el rival, el Braga, a qui han tornat a vèncer.

Jordi Burgaya inaugurava el marcador amb un gol que sorprenia el porter Nelson Machado. Després, el Braga ha fet un pas endavant i després d’un parell d’ocasions clares i algun pal Vítor Hugo empatava en una jugada protestada pels voltreganesos per peus del jugador portuguès. Poc després el Braga disposava d’un penal i de nou Hugo no fallava i marcava entre les cames de Miquel Estrada. Al tram final de la primera part arribava la reacció osonenca. Primer un inspirat Burgaya empatava amb un xut de pala creuat a l’escaire i al límit de la botzina Gerard Teixidó rematava una assistència d’Aleix Molas després d’un servei de falta.

A la segona part, el Braga ha sortit disposat a capgirar el marcador i amb dos gols en un minut ho ha aconseguit. De nou l’home gol del conjunt portuguès, Hugo finalitzava una contra i després Pedro Mendes feia el 4 a 3 en una paret. La resposta osonenca no es feia esperar aquesta vegada i Teixidó amb un bon xut creuat des de la frontal era l’autor del 4 a 4. Després el Braga ha disposat d’algunes ocasions que han obligat Estrada a fer grans intervencions, però qui ha acabat marcant ha estat el Voltregà després d’una gran jugada de Teixidó en què Tiago Sanches s’ha marcat en pròpia porteria. Al final, els de Lluís Teixidó i Tudi Nogué han estat capaços d’aguantar el marcador.

En aquesta enquesta han votat 372 persones.