EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Voltregà no pot amb el Barça

Els de Sant Hipòlit han estat superats pel Barça en el partit de quarts de final de la Copa del Rei

El Voltregà no va poder donar la sorpresa i va caure contra el Barça per 6 a 3. Uns 200 aficionats blanc-i-blaus es van desplaçar a Alcobendas per animar l’equip.

Els blaugranes van ser molt superiors en atac i als tres minuts Marc Gual ja va fer el primer gol. Pau Bargalló fei el 2 a 0  al minut 10 però en el darrer minut de la primera part Ignacio Alabart transformava una falta directa i posava de nou el Voltregà dins del partit.

Un gol de Matias Pascual poc després de començar el segon temps i un altre de Pablo Alvárez tornaven a posar el partit molt difícil pel Voltregà que va desaprofitar una falta directa in un clar contratac per retallar la diferència. En canvi, Lucas Ordoñez sentenciava el partit amb el 5 a 1 de falta directa. A sis minuts pel final Alabart va fer el 5 a 2 però Lucas Ordoñez feia el sisè pel Barça. Crespo, en el 48, va maquillar el resultat amb el 6 a 3 definitiu.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?