Els quatre atletes del CA Vic fan podi amb Catalunya al campionat estatal Sub-16

La presència de quatre atletes del club a la selecció, que haurien estrat cinc si no fos per una lesionada, ha estat un fet extraordinari

13/10/2023

Els quatre atletes del Club Atlètic Vic que participaven amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya Sub-16 van contribuir a assolir el podi per equips en la competició que es va disputar el passat cap de setmana a Gijón.

En categoria femenina es van poder penjar una medalla de plata després d’un final molt ajustat amb Madrid, que va ser la campiona. En la categoria masculina, Catalunya va ser tercera per darrere del País Valencià i Madrid.

Pel que fa als resultats individuals, Aina Gost va ser sisena en martell amb un llançament de 37,29 metres. Núria Sañas, que competia en 3.000 metres marxa, va quedar vuitena, amb un temps de 16 minuts. Miquelina Gorgals estava convocada com a reserva en combinada. En nois, Ashraf Gadó va contribuir a guanyar la cursa de relleus del 4×300 metres.

La convocatòria amb la selecció catalana de quatre atletes del club vigatà en categoria Sub-16 –haurien sigut cinc perquè Esperanza Ebubé estava lesionada– ha sigut un fet extraordinari en la història de l’entitat.

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 119 persones.