Les festes de Nadal són el moment de compartir, sorprendre i celebrar al voltant de la taula, amb família i amics. Aquesta temporada, Eukarya Xocolata, de la mà del mestre xocolater Lluc Crusellas, ens porta una selecció de creacions ideals per regalar i degustar i fer de les festes de Nadal una celebració i experiència plena de dolçor, elegància i autenticitat.
Torrons, els protagonistes
Aquest any, els torrons tornen a ser els grans protagonistes, amb opcions que van des dels clàssics de sempre, com els de neules, praliné, cafè, xocolata negra, speculoos, kikos o arròs inflat, fins a propostes més atrevides com els torrons de cítrics, tropical, festucs o toffee, autèntiques experiències per al paladar. Però les grans novetats d’aquesta temporada són dues creacions que se sumen a la col·lecció: el torró de xocolata negra i gerds, que combina la intensitat del cacau amb la frescor àcida dels gerds, i el torró de xocolata negra amb ratafia, on la profunditat de la xocolata es fon amb les notes aromàtiques i herbàcies del licor.
Pannetone i la xocolata més intensa
A més dels torrons, Eukarya Xocolata presenta altres dolços pensats per fer d’aquest Nadal una celebració encara més especial. El panettone de xocolata, elaborat amb massa mare natural i farcit amb una crema de xocolata suau i deliciosa, es consolida com un imprescindible a qualsevol taula festiva. També destaca la rajola de xocolata negra 95%, una opció per als qui busquen el cacau en la seva essència més pura; i una selecció de set bombons de xocolata negra que prometen sorprendre en cada mossegada.
L’esperit nadalenc ja ha arribat i amb ell, un ventall de propostes irresistibles que converteixen EUKARYA XOCOLATA en la destinació perfecta per als amants del cacau
Regala Eukarya, una experiència sensorial
Per arrodonir-ho, Eukarya Xocolata ofereix packs de regal amb combinacions úniques de xocolates, ideals per fer un detall exclusiu. I els que volen gaudir de la màxima varietat, podran escollir els bombons, les rajoles de xocolata, les cremes per untar, els esfèrics, les granoles, les virutes, la xocolata desfeta, el cacau en pols, els músics, les gotes de xocolata i els rocs.
Visites i tallers a l’obrador, guiats per Lluc Crusellas
Eukarya ofereix noves experiències, com les visites guiades a l’obrador amb Lluc Crusellas, que han tingut una molt bona acollida i compten amb les primeres places ja esgotades, tot i que s’oferiran més dates properament. Per als apassionats de la xocolata i de Nadal, el dia 6 de desembre es farà el taller de torrons amb Lluc Crusellas. Les reserves es poden fer a eukaryaxocolata.cat.
EUKARYA XOCOLATA és el reflex d’una visió clara i una dedicació contínua. Des de la seva creació, ara fa un any, tot l’equip EUKARYA ha sabut combinar l’artesania tradicional amb una innovació constant, posicionant-se com un espai emblemàtic per a aquells que busquen productes exclusius i elaborats amb una qualitat excepcional
El punt de trobada de la xocolata
Els productes Eukarya es poden trobar a la botiga física de Vic (carrer de Lleida, 23) o a un sol clic a la botiga en línia <eukaryaxocolata.cat>. Aquesta campanya de Nadal, Eukarya Xocolata fa un pas més en el seu camí amb l’obertura d’un espai exclusiu als magatzems Pyrénées d’Andorra, a partir del 29 de novembre. Lluc Crusellas porta la seva essència creativa al Principat amb una botiga on es podran trobar productes de xocolata Eukarya i una selecció de pastisseria innovadora.
{{ comment.text }}