| 13:40
Opinió

Tots dos tenen totes les condicions per fer-se un nom al futbol professional

Els bessons Tenas

Són germans. Són bessons. Tots dos juguen a futbol, però un té com a objectiu fer gols i l’altre, evitar-ho. Són el Marc i l’Arnau, l’Arnau i el Marc, els bessons Tenas.

No ha estat un mal final de temporada per a ells. El Marc, el que vol fer gols, després d’uns anys al futbol base de l’Atlético de Madrid, aquesta temporada se’n va anar a l’Alabès. Pot semblar un pas enrere, però ja ho diuen que a vegades val la pena fer un pas enrere per després fer-ne dos endavant. I no li ha anat pas malament. Va fitxar per jugar al filial però ha acabat jugant al primer equip, debutant a Primera Divisió. A l’equip no li ha anat tan bé perquè ha baixat a Segona Divisió, però això, evidentment, no ha estat pas culpa del Marc.

L’Arnau, el que vol que no li facin gols, és el que ha seguit la tradició familiar, perquè tant el seu avi com el seu pare ja van ser porters. La major part de la seva vida esportiva l’ha passat al Barcelona. Després dels seus inicis al Vic-Riuprimer ja va fitxar pel Barça i allà continua. La seva temporada ha estat per no oblidar: ha debutat amb el primer equip en l’amistós a Austràlia i fins i tot va anar convocat amb la selecció espanyola absoluta.

Amb això del futbol, com amb la vida, es fa ben cert el refrany aquell que diu que no es pot dir blat fins que no és al sac i ben lligat, però tots dos germans apunten molt bones maneres. A partir d’aquí hauran de tenir sort i que les lesions els respectin, però tots dos tenen totes les condicions per fer-se un nom al futbol professional.