El Manlleu cau a casa contra el Liceo

El Martinelia Club Patí Manlleu va tancar la fase de grups de la Lliga Europea Femenina, amb una derrota a casa contra el Liceo. En l’inici de partit les manlleuenques van tenir domini absolut, però de mica en mica es va anar diluint. En el primer minut, Ona va robar una bola i va provar-ho amb un xut llunyà, però Caretta va aturar l’acció. Amb la igualtat en el joc, Gurri va acabar una bona jugada amb un xut creuat per superar la portera gallega i situar l’1 a 0 al marcador. Quan faltaven quaranta segons per acabar el primer temps, una pèrdua a mitja pista de les manlleuenques va permetre a Garrote empatar abans del descans. En els millors minuts del Manlleu de la segona part, Lucía va aprofitar un rebot per marcar a plaer el segon del conjunt gallec. Quan faltaven tres minuts per acabar, Garrote va protagonitzar una bona jugada individual que va culminar Sanjurjo, per sentenciar el duel amb l’1 a 3.

INFORMA: Guillem Vila