El Manlleu empata sense gols amb el Palamós i manté, per segona setmana, la porteria a zero

I a primera catalana, el Vic va vèncer per 1 a 2 el Can Gibert. Malgrat començar amb un gol en contra, els vigatans van saber capgirar el marcador i van arribar a la mitja part amb l’1 a 1. Campayo va fer els dos gols per part dels vigatans. Per la seva banda, al Manlleu li va mancar el gol davant del Palamós, però per segona setmana consecutiva va aconseguir mantenir la porteria a zero. Els gols no hi van ser, però les ocasions, sí, ja en un inici intens. Al minut 25 Omar va tenir l’ocasió més clara, però el seu xut va sortir massa alt. Els manlleuencs, malgrat la manca de punteria, van dominar el partit. Després de disputar els partits de la 10a jornada, el Vic és quart a la classificació i el Manlleu novè, just per davant del Torelló, que juga dissabte.