El Voltregà cau davant el Calafell

Malgrat fer un gran partit, el Voltregà Stern Motor va caure dissabte per la mínima 5 a 6 davant del Calafell. L’enfrontament va començar amb un Voltregà intens i al minut 8 marcava Aleix Molas. La reacció visitant no va tardar a arribar i abans del descans van aconseguir posar-se per davant. Els locals van empatar just començar la segona part en una acció de Teixidó i de seguida es posaven per davant del marcador. A partir d’aquí, però, el Calafell va posar una marxa més i el Voltregà no va saber aturar les accions ofensives dels visitants, que amb ajuda arbitral per dues polèmiques targetes blaves es van posar de seguida a l’electrònic amb un 3 a 6. Tot i això, els de Lluís Teixidó van tenir opcions fins al final. El Calafell es va marcar un gol en pròpia porteria a dos minuts pel final i els voltreganesos van fer el 5 a 6 el minut 49.