El Voltregà planta cara però perd davant el Reus

El Club Patí Voltregà va caure golejat, aquest dissabte, per 1 a 4 contra el Reus Deportiu. Des de l’inici del partit els de Lluís Teixidó van gaudir de més ocasions de gol. Gerard Teixidó, Dídac Alonso o Burgaya van protagonitzar algunes de les primeres arribades. L’ocasió més clara, però, va ser per als visitants al minut 12, quan el xilè Diego Rojas va perdonar amb tot a favor enviant la bola per sobre del travesser. Dos minuts després Lluc Sitjà va encetar el marcador a favor dels voltreganesos. A partir d’aquí el partit es va obrir una mica i els dos equips van tenir ocasions. En una d’elles David Gelmà va fer l’empat. No va ser fins als últims 10 minuts que tot es va complicar per als voltreganesos. Al minut 42, en una jugada sense perill aparent, Marc Julià va situar l’1 a 2 al marcador. I en els darrers minuts, amb el Voltregà més exposat a la recerca de l’empat, David Gelmà va aconseguir el seu hat-trick particular amb dues noves dianes.

INFORMEN: Jordi Capel i Clàudia Dinarès