Notícies

Valuós empat del Voltregà davant del Fraga

  • Compartir

A l’OK Lliga femenina, empat del Voltregà Stern Motor davant l’Enesca Fraga, el quart classificat. El partit va començar amb molta intensitat i als dos minuts Paya veia la targeta blava. Berta Ferran va ser l’encarregada de llançar la falta directa, però Ferrer va estar molt encertada sota pals i va aturar el xut de la jugadora local.

Els dos equips van buscar la victòria des del principi, però un gran treball defensiu i unes porteres molt concentrades sota pals evitaven el gol rival. A la segona part, va seguir la intensitat. Gutiérrez i Pereira van avisar poc abans que Flix, amb un xut des de la frontal que va entrar per l’escaire, inaugurés el marcador. A partir d’aquí, el Fraga es va abocar a l’atac a la recerca del segon gol per sentenciar el partit, mentre que el Voltregà va buscar la contra per empatar.

A dos minuts per al final, en una bola dins l’àrea, totes les jugadores van lluitar-la i finalment Anglada aconseguia enviar-la al fons de la porteria. A l’últim minut, Anglada i Vistós van disposar de dues contres, però Ferrer va evitar la victòria local.