Victòria del Club Bàsquet Vic contra el Mataró amb final d’infart

El partit de dissabte entre el Club Bàsquet Vic i el Mataró va tenir un final d’infart. Els vigatans es van acabar imposant per tres punts, 68 a 65. El Vic, encara amb moltes baixes i amb protagonisme pels jugadors del planter, no va començar bé, i els del Maresme van anar sempre per davant en el marcador fins a la mitja part. Als vigatans els va costar anotar, i al descans s’hi va arribar amb un 30 a 39 al marcador. La millora del conjunt de Sergi Fortes va començar al tercer període, amb una forta pressió que provocava pèrdues constants del Mataró. El Vic també va anar afinant més l’atac, i en el darrer quart va aconseguir posar-se per davant, però sense agafar distància. A poc més d’un minut, el resultat era d’empat a 64, igualada que es va desfer a favor del Vic gràcies a un triple de Iglesias. El Vic va poder defensar la victòria en un final que es va fer molt llarg, i manté la segona posició a la classificació de la Lliga EBA.