Victòria patida del Club Bàsquet Vic contra el Castelldefels

El Club Bàsquet Vic va tornar a guanyar, aquest cap de setmana passat, després de la derrota de la jornada anterior a Mataró, que va acabar amb una ratxa històrica de victòries seguides. Els vigatans van començar amb bon peu, i tot i la intensitat del joc, van aconseguir marxar al descans amb una diferència de set punts, la més àmplia que havia tingut fins llavors. Al tercer quart, els vigatans van pagar car el desencert en els tirs lliures, i el Castelldefels es va acostar al marcador. En un inici dolent de l’últim període, el Vic va arribar a anar per darrere a l’electrònic, i a l’últim minut s’hi va arribar amb un empat a 78. El triple de Vidal va desfer la igualada a favor del Vic, i mentre els osonencs van fer encara dos punts més en tirs lliures, el Castelldefels no va poder anotar. Al final, 83 a 78 pels vigatans, que són segons amb els mateixos punts que el Mataró.

INFORMEN: Ferran Morera i Arnau Jaumira