EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Vila d’Abadal diu que està molt a prop d’aconseguir els avals per disputar la presidència d’Unió

L’alcalde de Vic ho va dir ahir al Parlament després de presentar l’Associació de Municipis per la Independència. L’alcalde de Vic diu que el procés de recollida d’avals “va bé”, i va insistir que el seu projecte “no és contra ningú, sinó a favor del partit i del país”.


El 9 Nou
22/03/2012

A mesura que es va acostant el congrés de Sitges, on s’ha d’escollir el president del comitè de govern d’Unió, creix la tensió entre els partidaris de Vila d’Abadal i els de l’actual president, Josep Antoni Duran i Lleida. Fins i tot a Osona. Dilluns s’havia d’escollir el president del partit a la comarca i els afins a Ramon Espadaler, proper a Duran, van presentar una candidatura alternativa a la del regidor de Vic Xavier Farrés. Farrés lamentava la situació ahir a ‘L’Hora de la Veritat’ d’EL 9 FM.

Finalment, Farrés continua com a president del partit a Osona, però amb una executiva formada pels membres de les dues candidatures. També s’han repartit els càrrecs nacionals del partit que corresponen als dirigents comarcals.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 867 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't