EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Museu de l’Art de la Pell tanca i no tornarà a obrir fins que no s’arribi a un acord per a la seva gestió

L’Ajuntament de Vic, el Departament de Cultura i el Bisbat de Vic treballen per arribar una acord definitiu per a la gestió conjunta del Museu de l’Art de la Pell i el Museu Episcopal.


El 9 Nou
22/05/2012

Com que encara no s’ha firmat l’acord, el Museu de l’Art de la Pell ha tancat les seves portes i ha rescindit el contracte a les quatre persones que hi havia contractes, ja que el seu director Emili Bayón ja se’l va cessar a finals de l’any passat. El director del Museu Episcopal, Josep M Riba, admetia ahir a ‘L’Hora de la Veritat’ d’EL 9 FM que des del punt de vista tècnic es pot assumir la gestió conjunta però que el dia a dia suposa uns costos que ells no poden assumir. També marcava les diferències entre un i altre museu.

Mentre no s’arriba a un acord, el museu té les portes tancades i només s’obre prèvia petició a l’oficina de turisme. Els de Vic no són els únics museus afectats per la crisi. A Manlleu, el MIT va presentar el mes de febrer passat un ERO que afectava la totalitat de la seva plantilla, i que comportava la rebaixa de la jornada de treball dels empleats en un 25%. I a Torelló, el Museu de la Torneria de la Vall del Ges no pot arrencar perquè també han fallat les subvencions.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 73 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't