EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El conseller Santi Vila rep avui els alcaldes d’Osona i el Ripollès per parlar del tren

Una delegació d’alcaldes i els president dels consells comarcals d’Osona i del Ripollès es reuneixen avui amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, per reivindicar la millora de la línia del tren.

El 9 Nou
31/10/2013

L’objectiu de la trobada és reclamar que Torelló i Manlleu entrin a la xarxa de Rodalies, que depèn de la Generalitat, i més freqüència de pas al tram nord de la línia Barcelona-Puigcerdà. Santi Vivet, alcalde de Torelló, des d’on s’ha liderat la reunió, recordava que aquesta mateixa setmana la línia ha registrat un nou incident, el descarrilament de l’últim vagó d’un tren que venia de la Tor de Carol a l’estació de Sant Andreu.

Pel que fa a l’automatització de la venda de bitllets a l’estació de Torelló, Vivet insisteix, tal com també reclama el col·lectiu ciutadà Perquè no ens fotin el tren, que la màquina ha de permetre la compra en metàl·lic, i no només pagant amb targeta.

Els alcaldes també volen mostrar al conseller Santi Vila la seva decepció perquè en els últims acords amb el ministeri de Foment no hi ha cap previsió referent a la línia de Puigcerdà.

D’altra banda, l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, avançava al ple municipal que aprofitarà la trobada per demanar una millor senyalització del municipi a l’eix transversal i a la C-17, i també si es desencallarà aviat l’obra per eixamplar el tram entre la Miranda i l’entrada de Manlleu de la carretera BV-5224, la que va de Manlleu a Torelló.

LA PREGUNTA

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 343 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't