EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Jornada castellera històrica a Roda

Els Sagals van tornar a descarregar el 2 de 8 amb folre, un castell que se’ls resistia des de feia una dècada. Els Nyerros també van aconseguir una de les seves millors actuacions.

El 9 Nou
23/09/2014

Els Sagals d’Osona havien dipositat moltes expectatives en l’actuació d’aquest diumenge a Roda de Ter. De fet, volien que fós la millor de la seva història, i tal com asseguraven després de la jornada, així va ser. El principal repte era descarregar el 2 de 8 amb folre, un castell que se’ls resistia des de feia una dècada i que havien completat per últim cop un any a la festa major de Vic.

Finalment, i després de molt d’esforç, el 2 de 8 amb folre va ser una realitat. Van completar la jornada amb un 7 de 7, enlloc del 4 de 7 que plantejaven inicialment, que van preferir ajornar fins al concurs de Tarragona del 4 d’octubre.

Els Nyerros, per la seva banda, també van aconseguir una de les millors actuacions de la seva història. Van obrir amb el seu segon 4 de 7 d’aquest any, i van superar el principal objectiu de l’actuació, el 4 de 7 amb agulla,, que només havien carregat deu anys enrere. Els Nyerros van comptetar la jornada amb un 3 de 7, un castell important per la colla aquesta temporada ja que, després de molts anys, el van aconseguir descarregar fora de casa.

LA PREGUNTA

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 90 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't