EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Roger Mas, cap de cartell del Festival Quimera de Campdevànol

Començava aquest divendres amb les actuacions de Cheslong i Paul Fuster. Roger Mas tancarà les actuacions diumenge a les 7 de la tarda, a La Confiança.

El 9 Nou
29/11/2014

Aquesta és la segona edició del festival. Com a novetat, els concerts també es faran a la Sala Diagonal, a part del Centre Cívic La Confiança. N’hi haurà 14.

Així doncs, el tret de sortida es donava divendres a La Confiança amb les actuacions de Cheslong (Jaume Guàrdia) i Paul Fuster.

Aquest dissabte agafarà el relleu la Sala Diagonal, on a partir de les 6 de la tarda actuaran Ramon Mitjaneta, SalvaGil i Elias Marzal. Tot seguit hi haurà un sopar al mateix Diagonal, i a la nit hi actuarà una representació dels artistes que aquest any han editat amb segell ripollès.

També ho faran La Carta Esfèrica i NouDits, liderat per l’exmembre de Sopa de Cabra Cuco Licisic.

Diumenge el festival tornarà a La Confiança, on a partir de les 7 de la tarda actuaran Mike Travé i, el més esperat, Roger Mas. Segons la direcció artística del festival, “fa temps que teníem ganes de fer un festival, sabem que pot ser arriscat, però pot ser una bona manera de fer arribar a més gent els nostres projectes si comptem amb noms com Roger Mas o Paul Fuster”.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 555 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't