Figaró prova el vot electrònic als pressupostos participatius

Els veïns de Figaró poden votar deu propostes perquè s’incloguin en els pressupostos municipals de l’any que ve. La novetat, però, és que fins aquest divendres poden fer-ho per internet des de qualsevol ordinador. Després d’aquest període, hi haurà un període de votacions amb urna.


El 9 Nou
23/11/2010

L’Ajuntament de Figaró posa a prova el vot electrònic en la votació pels pressupostos participatius que va començar divendres. Durant una setmana, totes les persones que ho vulguin podran votar deu de les propostes proposades perquè s’incloguin al pressupost municipal de 2011 a través del web municipal (www.elfigaro.net).

Per assegurar la identificació dels votants, s’ha enviat a totes les persones amb dret a vot (empadronats majors de 16 anys, immigrants i les persones del registre de segones residències) una carta amb un codi personal. Els votants han d’introduir-lo conjuntament amb el seu DNI. Això els permet accedir al full de propostes i votar. Es pot fer des de qualsevol ordinador amb connexió a la xarxa. A més, s’ha posat un terminal a l’Ajuntament per facilitar la votació a les persones que no tenen internet i es faran diversos tallers durant la setmana en col·lectius de joves, gent gran o immigrants.

Des de diumenge i fins al 8 de desembre, es podrà votar amb el sistema convencional.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 490 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't