Recoder confia que la pròxima reunió amb el Govern espanyol serveixi per rellançar el desdoblament de la línia de Vic

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, confia que la reunió prevista per a aquest divendres amb el secretari d’Estat d’Infraestructures, Víctor Morlán, serveixi per a rellançar el projecte de desdoblament de la línia R3 entre Montcada i Vic i que travessa el Vallès Oriental.


El 9 Nou
27/06/2011

Recoder ha fet avui aquestes consideracions a Granollers, després de fer un viatge institucional amb la línia R8 de Rodalies, posada en marxa ahir i que s’ha convertit en la primera línia de Rodalies no radial que uneix el Baix Llobregat amb Granollers sense passar per Barcelona.

El titular del Territori ha avançat que en la segona reunió amb Víctor Morlán, prevista per a aquest divendres a la delegació del govern a Barcelona, esperen una “resposta del ministeri” en relació amb el desdoblament de la línia de Vic.

Recoder ha destacat que en la primera reunió ja van plantejar que aquest era “un tema vital” al ministeri de Foment, així com els alcaldes dels municipis per on passa la línia de Vic.

Lluís Recoder ha assegurat que el secretari d’Estat d’Infraestructures en aquesta pròxima reunió hauria de facilitar i concretar “la redacció del projecte executiu” del desdoblament de l’R3.

El conseller ha destacat que aquest projecte, “encara pendent, és el primer pas per fer realitat aquest desdoblament tan necessari”.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 120 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't