Cada dimarts Viver de Bell-lloc posarà una parada de fruita, verdures i altres productes ecològics que produeix aquesta fundació, a l’estació de Gràcia de la xarxa dels Ferrocarrils de la Generalitat. Cada dijous faran el mateix però a l’estació de Sarrià. Les parades funcionaran des de les 12 del migdia fins a dos quarts de vuit del vespre.
L’obertura d’aquests nous punts de venda dels productes dels horts de les finques de La Tavella, situada entre Cardedeu i Cànoves i Samalús, és possible gràcies al conveni que van signar divendres passat el president d’FGC, Enric Ticó, i el gerent de l’empresa Fundació Viver de Bell-lloc, Carlos Sopeña.
L’acord és ampliable i no es descarta posar noves parades en altres estacions de la xarxa de FGC.
Els passatgers de FGC trobaran a la parada de la Tavella fruita, verdura, ous i altres aliments ecològics. “Tots els aliments de la Fundació Viver de Bell-lloc procedeixen d’agricultura ecològica i es comercialitzaran envasats per a consum individual sota la marca de La Tavella”, expliquen des de Viver de Bell-lloc en un comunicat.
Per la seva banda, “FGC vol incentivar els hàbits alimentaris saludables entre els usuaris del transport públic”, afegeixen.
{{ comment.text }}