“Els tres municipis en sortirem beneficiats en forma d’ocupació i activitat”, destaca l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil. Com els alcaldes de Granollers i Parets, Guil recorda que els ajuntaments havien reclamat insistentment l’existència d’un document que permetés aprofitar les potencialitats econòmiques que es vinculaven a un equipament implantat al territori des de principi dels 90.
“Aquest document traspassa les portes del Circuit: l’obre de portes enfora, i no es queda de portes endins com havia passat fins ara”, diu Guil. L’alcalde assenyala que la unió dels tres ajuntaments al voltant d’un mateix objectiu ha estat fonamental, però també ho ha estat la predisposició que ha mostrat l’actual conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Per Guil ara arriba el moment decisiu per atraure inversions.
“El pla director es convertirà en una eina perquè el Circuit pugui exercir de motor del Vallès i de part de Catalunya”, reflexiona l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. “Considerem que el pla també reforça el mateix Circuit, perquè li fa guanyar atractiu”. “Aquest document és fruit de la feina ben feta i ratifica un objectiu que ens havíem marcat en aquest mandat; s’ha fet amb un treball conjunt, i aquesta és la manera com a nosaltres ens agrada treballar”, apunta Mayoral. “Ara era el moment de planificar per estar el primera línia de sortida quan hi hagi reactivació econòmica, i així s’ha fet en aquest cas”, conclou.
“El treball conjunt ha estat modèlic; ho hem fet perquè hem entès que aquesta era una gran oportunitat per al territori”, diu l’alcalde de Parets, Sergi Mingote. “Parets hi és representat, com no podia ser d’altra manera, perquè el pla inclou indústria i coneixement”.
{{ comment.text }}