Nota de premsa de l’Ajuntament de Sant Pere
Ha començat a Sant Pere de Torelló un Curs de cuina creativa. El curs que constarà de 10 sessions va a càrrec de Silvia Mateo, santperenca que ha treballat a restaurants de renom com el Bulli o Can Jubany.
L’èxit d’inscrits ha portat a fer dos grups i es preveu un nou torn per les persones que han quedat en llista d’espera.
El primer grup va començar aquest dilluns i la valoració és realment molt positiva. En la primera sessió van fer plats com escuma de iogurt amb aranyons, calamars amb xips de carxofa saltejat de nous i ametlles i crudita de verdures amb salmó a la vinagreta de pernil.
Durant el curs altres propostes per part de la Silvia Mateo són Sushi, sessió de tapes, cuina de Nadal… Les propostes les fa a partir de les mateixes demandes que fan els alumnes. Al mateix temps la Silvia Mateo també els ha explicat que els ensenyarà a fer servir el sifon per fer mousse i espumes així com postres que podien menjar-se al restaurant El Bulli.
{{ comment.text }}