Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Una santperenca que ha treballat a El Bulli fa un curs de cuina creativa a Sant Pere

En la primera sessió van fer plats com escuma de iogurt amb aranyons, calamars amb xips de carxofa saltejat de nous i ametlles i crudita de verdures amb salmó a la vinagreta de pernil.

  • El 9 Nou
  • 23/11/2011 | 10:54

Nota de premsa de l’Ajuntament de Sant Pere

Ha començat a Sant Pere de Torelló un Curs de cuina creativa. El curs que constarà de 10 sessions va a càrrec de Silvia Mateo, santperenca que ha treballat a restaurants de renom com el Bulli o Can Jubany.

L’èxit d’inscrits ha portat a fer dos grups i es preveu un nou torn per les persones que han quedat en llista d’espera.

El primer grup va començar aquest dilluns i la valoració és realment molt positiva. En la primera sessió van fer plats com escuma de iogurt amb aranyons, calamars amb xips de carxofa saltejat de nous i ametlles i crudita de verdures amb salmó a la vinagreta de pernil.

Durant el curs altres propostes per part de la Silvia Mateo són Sushi, sessió de tapes, cuina de Nadal… Les propostes les fa a partir de les mateixes demandes que fan els alumnes. Al mateix temps la Silvia Mateo també els ha explicat que els ensenyarà a fer servir el sifon per fer mousse i espumes així com postres que podien menjar-se al restaurant El Bulli.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.