Oriol Sans i Montse Martínez guanyen la Cronodipòsit

31 atletes van participar a l’edició de la cronoescalada que es fa cada any coincidint amb la festa major

Els atletes Oriol Sans i Montse Martínez són els guanyadors d’una nova edició de la Cronodipòsit, la cursa vertical que s’organitza cada any a Taradell en el marc de la seva festa major. Una prova esportiva que s’ha convertit ja en tot un clàssic i que veu, any rere any, com se’n rebaixa la marca. Ahir al vespre Oriol Sans la va deixar en 37 segons i 6 dècimes.

Ja fa algunes edicions que la festa major de Taradell aprofita un dels emblemes del poble, l’estructura elevada del dipòsit que hi ha a l’exterior del Centre Cultural Costa i Font, per celebrar-hi una cursa vertical. Un a un, els atletes prenen la sortida amb el repte per davant de ser els més ràpids a pujar-ne els 108 esglaons, més un petit recorregut addicional per la base amb una doble pujada per 18 esglaons més. Oriol Sans, en categoria masculina, es va proclamar vencedor de l’edició d’aquest any, molt competida fins al final, i va batre per tan sols 3 dècimes el rècord absolut que tenia la prova fins ara. En l’apartat femení la guanyadora va ser Montse Martínez, que també va ser capaç de rebaixar el millor registre.

31 en total van prendre, finalment, la sortida a l’edició d’aquest any de la Cronodipòsit de Taradell.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 286 persones.