Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El president de la Generalitat tasta la premiada coca dolça del forn Prat de Mollet

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet un reconeixement a la millor coca dolça de Catalunya, elaborada pel Forn i Pastisseria Prat de Mollet.

El president de la Generalitat Carles Puigdemont ha fet una recepció oficial al Forn i Pastisseria Prat de Mollet, com a guanyadora del concurs ‘Les nostres millors coques’, organitzat per Catalunya Ràdio i el diari ‘Ara’. L’acte, amb membres de la família de forners de Mollet i també en presència de la Consellera de la Presidència i Portaveu del Govern Neus Munté, es va fer al Palau de la Generalitat.

El concurs es va celebrar el juny passat a Sant Julià de Vilatorta (Osona), en el qual es van presentar un centenar de coques dolces, després d’haver fet una selecció prèvia de les 800 presentades a concurs. El jurat de la final estava presidit pel cuiner Nandu Jubany. La coca de forner guanyadora, que el president va poder tastar, s’elabora fa més de 60 anys, sempre amb procediments artesanals i seguint fil per randa la fórmula creada fa més de mig segle pel forner Josep Prat.

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.