Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El restaurant El Folló, de Tagamanent, difon la seva cuina a Oman

Fruit de l‚Äôinter√®s que comen√ßa a generar la cuina mediterr√†nia en general, i la catalana en particular, als Pa√Įsos de l‚ÄôOrient Mitj√†, el restaurant El Foll√≥, de Tagamanent, ha estat al mes de mar√ß a Muscat, capital d‚ÄôOman.

  • El 9 Nou
  • 22/04/2014 | 7:00
  • 0

Hi ha anat per presentar la seva cuina tradicional de pagès, feta amb productes de qualitat, proximitat i ecològics.

Aquesta no √©s la primera vegada que El Foll√≥ √©s convidat a donar a con√®ixer la cuina catalana i vallesana fora del pa√≠s. En altres ocasions, la propiet√†ria i cuinera d‚ÄôEl Foll√≥, Merc√® Brun√©s, ha fet arribar la seva cuina a indrets com Hong Kong (2011) i l‚Äô√ćndia (2012).

Una de les bases de la cuina d’El Folló són els productes més frescos i ben seleccionats de l’horta. A més de funcionar com a restaurant, també organitza cursos de cuina saludable, natural i de mercat, a més de jornades gastronòmiques com monogràfics d’elaboració de pa, cuines del món i a la cuina de les espècies, entre d’altres.

El Folló és membre del col·lectiu Cuina VO, que treballa per recuperar la gastronomia local i tradicional de la comarca del Vallès Oriental, adaptant-la als nous temps. També s’encarrega de difondre els productes locals de qualitat i treballa conjuntament amb els productors per introduir les varietats locals en els diferents restaurants.

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.