Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El restaurant El Folló, de Tagamanent, difon la seva cuina a Oman

Fruit de l’interès que comença a generar la cuina mediterrània en general, i la catalana en particular, als Països de l’Orient Mitjà, el restaurant El Folló, de Tagamanent, ha estat al mes de març a Muscat, capital d’Oman.

  • El 9 Nou
  • 22/04/2014 | 7:00
  • 0

Hi ha anat per presentar la seva cuina tradicional de pagès, feta amb productes de qualitat, proximitat i ecològics.

Aquesta no és la primera vegada que El Folló és convidat a donar a conèixer la cuina catalana i vallesana fora del país. En altres ocasions, la propietària i cuinera d’El Folló, Mercè Brunés, ha fet arribar la seva cuina a indrets com Hong Kong (2011) i l’Índia (2012).

Una de les bases de la cuina d’El Folló són els productes més frescos i ben seleccionats de l’horta. A més de funcionar com a restaurant, també organitza cursos de cuina saludable, natural i de mercat, a més de jornades gastronòmiques com monogràfics d’elaboració de pa, cuines del món i a la cuina de les espècies, entre d’altres.

El Folló és membre del col·lectiu Cuina VO, que treballa per recuperar la gastronomia local i tradicional de la comarca del Vallès Oriental, adaptant-la als nous temps. També s’encarrega de difondre els productes locals de qualitat i treballa conjuntament amb els productors per introduir les varietats locals en els diferents restaurants.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.