El restaurant El Folló, de Tagamanent, difon la seva cuina a Oman

Fruit de l’interès que comença a generar la cuina mediterrània en general, i la catalana en particular, als Països de l’Orient Mitjà, el restaurant El Folló, de Tagamanent, ha estat al mes de març a Muscat, capital d’Oman.

El 9 Nou
22/04/2014

Hi ha anat per presentar la seva cuina tradicional de pagès, feta amb productes de qualitat, proximitat i ecològics.

Aquesta no és la primera vegada que El Folló és convidat a donar a conèixer la cuina catalana i vallesana fora del país. En altres ocasions, la propietària i cuinera d’El Folló, Mercè Brunés, ha fet arribar la seva cuina a indrets com Hong Kong (2011) i l’Índia (2012).

Una de les bases de la cuina d’El Folló són els productes més frescos i ben seleccionats de l’horta. A més de funcionar com a restaurant, també organitza cursos de cuina saludable, natural i de mercat, a més de jornades gastronòmiques com monogràfics d’elaboració de pa, cuines del món i a la cuina de les espècies, entre d’altres.

El Folló és membre del col·lectiu Cuina VO, que treballa per recuperar la gastronomia local i tradicional de la comarca del Vallès Oriental, adaptant-la als nous temps. També s’encarrega de difondre els productes locals de qualitat i treballa conjuntament amb els productors per introduir les varietats locals en els diferents restaurants.

LA PREGUNTA

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 487 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't