Hi ha anat per presentar la seva cuina tradicional de pagès, feta amb productes de qualitat, proximitat i ecològics.
Aquesta no és la primera vegada que El Folló és convidat a donar a conèixer la cuina catalana i vallesana fora del país. En altres ocasions, la propietària i cuinera d’El Folló, Mercè Brunés, ha fet arribar la seva cuina a indrets com Hong Kong (2011) i l’Índia (2012).
Una de les bases de la cuina d’El Folló són els productes més frescos i ben seleccionats de l’horta. A més de funcionar com a restaurant, també organitza cursos de cuina saludable, natural i de mercat, a més de jornades gastronòmiques com monogràfics d’elaboració de pa, cuines del món i a la cuina de les espècies, entre d’altres.
El Folló és membre del col·lectiu Cuina VO, que treballa per recuperar la gastronomia local i tradicional de la comarca del Vallès Oriental, adaptant-la als nous temps. També s’encarrega de difondre els productes locals de qualitat i treballa conjuntament amb els productors per introduir les varietats locals en els diferents restaurants.
{{ comment.text }}