Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La festa major de Montornès estrena unes postres especials

Les penyes Pere Anton i Els Batomeus de Montornès, amb la complicitat del pastisser local Jaume Viñallonga, han impulsat les postres de festa major.

Viñallonga ha creat dos pastissos en una iniciativa que integra gastronomia i cultura popular amb l’objectiu de recollir l’esperit d’aquestes dues colles emblemàtiques. El pastisser local ha eleborat una versió més clàssica en forma de pastís de crema cremada amb pinya per donar-li el color groc dels Pere Anton, i el kiwi, que li atorga el color verd d’Els Bartomeus. L’altra versió es presenta en forma de pastisser individual amb una ‘mousse’ suau de pera i cremós d’avellana, amb un cruixent de galeta a l’interior.

Per a David Hermoso, president dels Pere Anton, aquestes postres permetran fer arribar els colors i l’esperit de les colles a la taula de molts veïns i veïnes. Jordi González, president d’Els Bartomeus, considera que iniciatives com aquestes demostren la capacitat de col·laboració entre les dues colles.

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.