El BM Granollers necessita un miracle per seguir viu a la Copa EHF

La derrota merescuda dels vallesans contra el Göppingen (27-35) els deixa amb molt poques opcions de passar a quarts

26/03/2017
Granollers

El Fraikin BM Granollers ha perdut de forma clara contra el Frisch Auf Göppingen (27-35), aquest diumenge al Palau d’Esports, en la penúltima jornada de la fase de grups de la Copa EHF. La derrota deixa els vallesans amb quatre punts i pràcticament necessita un miracle per seguir viu a la competició. Les opcions de l’equip de Carlos Viver passen per guanyar dissabte vinent a la pista del Midtjylland i esperar que el Saint Raphael perdi a casa contra el Fuchse, que ja està classificat.

El porter alemany ha estat el protagonista a la primera part, amb 11 aturades i bloquejant tot el llançament exterior vallesà. Tot i així, el marcador ha estat igualat fins al minut 25, quan el Göppingen ha fet un parcial de 0-3 i ha marxat al descans amb 11-14 a favor.

A la represa els alemanys han sortit molt forts i de seguida s’han posat amb cinc gols per sobre. A partir d’aquest moment, el partit ha estat un intercanvi de gols sense que el Granollers hagi pogut retallar la diferència a menys de quatre gols.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?