El Fraikin BM Granollers empata a Guadalajara un partit que tenia controlat del tot (34-34)

Segon partit i segon empat del Fraikin BM Granollers a la Lliga Asobal. Però, al contrari que en el partit de casa contra el CAI Aragón, aquest dissabte a Guadalajara, el resultat deixa mal regust. Els vallesans van arribar a tenir vuit gols a favor, però es van deixar empatar en els últims minuts.

19/09/2010

El Fraikin BM Granollers va encadenar el segon empat consecutiu de la temporada en la visita a Guadalajara, aquest dissabte. El resultat va deixar mal regust als vallesana, perquè durant el partit van dominar i havien arribat a disposar d’una diferència de fins a vuit gols a favor. EL’últim quart d’hora va ser de desgavell defensiu i això va permetre els locals empatar en el marcador (34-34).

Un canvi defensiu del Guadalajara en els últims minuts va provocar massa dificultats a l’atac del Fraikin, amb moltes pèrdues que propiciaven gols senzills dels locals. En els últims minuts, va trencar-se tota la bona feina feta, amb molt d’encert de la mà de jugadors com Salva Puig, autor de sis gols, i, sobretot, Nikcevic, que en va aconseguir nou.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?